that’s not the life i want to live

[listening: Taj Mahal – Lovin’ in my baby’s eyes]

desastre de vida… no acabo d’arrencar. fa una setmana q no faig, literalment, res. i les anteriors no van ser per a tirar cohets, precisament. Em temo q després de tant de temps sense fer res, ara m’està costant massa (moltíssim) recuperar un ritme de vida.
Espero q no sigui massa tard, poder agafar un bon dia el brau per les banyes, donar un cop a la taula i encaminar d’una vegada les hores, els dies, les setmanes…

Per altra banda, últimament està sent una mica estrany: amistats importants q havien quedat enrera en el temps sembla q tornen, de sobte, i no se sap ben bé per a què. És com quan et trenques un os, q no saps si mai tornarà a quedar com abans, si tornarà a ser el mateix. I es q no es pot saber, l’únic q pots fer és anar amb cura, confiant-hi, i deixar anar passant el temps, q serà el q et dirà al final com ha quedat, si com abans, millor, o pitjor… o diferent. No sé, a veure què, al final.

Altres relacions, q no saps cap a on van. Si es q van. Inicis prometedors, frenades sobtades, desconcert, desànim, esperança… un cacao mental, vaja. I això no és bo, perdre la calma mai ho és. Que sigui el q hagi de ser, però mentrestant, q no copsi tota l’atenció, pq si no la situació agobiant q abans deia es multiplica i s’allarga encara més… Tot plegat, res de profit, un desastre. I, obviament, no és pas això el q vull.

A veure si tot canvia. Només cal q canviï una cosa: la meva actitud. agafar les banyes del brau, q el brau es calmi, i portar-lo, poc a poc, cap al corral.

Vaig a mirar si sóc capaç d’encertar la mà esquerra sobre una banya. O la dreta. Però alguna, q ja toca.

[listening: Taj Mahal – Here in the dark]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: