Pastís de formatge

[Listening: Antonio Banderas – Mariachis]

Pastís de formatge.

Ingrendients:
– 400 gr philadelphia
– 150 gr nata lí­quida
– 3 ous
– 4 cullerades soperes de farina
– 3 cullerades de sucre
– mitja llimona
– una mica de vainilla
– mitja cullarada de sal
– 100 gr mantega
– un paquet de galetes maria

Batre els rovells, la nata i el formatge. Afegir-hi el sucre, la llimona espremuda, la sal, la farina i la vainilla. Batre-ho tot.
Muntar fins al punt de neu les clares dels ous, i afegir-ho suaument a la barreja anterior. Remenar-ho sense violències.
Triturar les galetes fins fer-ne un polsim. Amb la mantega, fer-ne una pasteta. Cobrir la base del motlle amb la pasteta, ben estesa regularment per tot el fons.
Abocar al motlle la barreja i deixar-ho al forn 45 minuts, prèviament precalentat.

Bon profit!

[Listening: Big mountain – Oh baby i love your way]

Anuncis
Comments
2 Responses to “Pastís de formatge”
  1. anton ha dit:

    aquesta recepta és per a pastís ‘salat’, de forma q el dolç el dona la melmelada de gerds q s’hi posi a sobre.
    si es vol el pastís directament dolç, cal afegir-hi només un pic de sal, no mitja cullarada.

  2. anton ha dit:

    sobretot, no obrir el forn durant la cocció, ja q el pastís queda líquid, sense quallar, i cru!

    molt important ;)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: