pel·lícula: Babel

[Listening: Barrio – Tu frialdad]

Dilluns, dia de l’espectador, tots cap al cine! Dilluns 15, Babel. Varies situacions d’altuna forma o altre entrellaçades entre elles, que es donen en tres llocs del planeta ben diferents: Califòrnia / Mèxic, Marroc i Tòquio, Japó. Cadascun de les tres situades sobre el rerefons de les respectives cultures.
Ben plantejada, la pel·lícula peca, al meu entendre, de dos defectes: Es fa excessivament llarga (pq aquesta mania de fer les pel·lícules tan i tan llargues sempre?! Passar de 90 minuts hauria de ser una excepció plenament justificada), i el missatge no acaba de quedar massa clar. No acabo d’entendre què pretén la pel·lícula. Segons Iñárritu, diuen a IMDB, el director, les seves tres últimes pel·lícules, Amores perros, 21 Grams i Babel són una continuació de l’altra amb el rerefons de la família, amb les seus diferents models. Altres versions diuen que tracta sobre les diferents cultures del planeta i les actituds heterogènies que se’n deriven (una visió amb la que potser estaria més d’acord q no pas la familiar…).
Sigui com sigui, el que està clar en la pel·lícula és la successió dels esdeveniment, més q no pas el rerefons que es pretén explicar.

Malgrat tot, és una pel·lícula ben feta, que et fa sentir incòmode varies vegades mentrestant la veus, i que està ben feta.

Jo li posaria un 6, potser un 6,5 si pensant-hi més li trobo un sentit finalista. Ara bé, molt lluny del 7,8 que té a IMDB

[Listening: El bicho – De los malos]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: