Recés

[Listening: Luckt Twice – I’m so lucky lucky]

La bogeria ha pres un recés. Després d’un estiu infernal, currant sense parar (tret dels quatre dies a Lisboa seguits dels quatre a Zarautz), a mitjans de setembre que arriba una mica de calma. Breu, però calma, al cap i a la fi.

Resum: El projecte molt bé, els resultats molt bons i el ‘jefe’ molt content d’ells (i en gran part al suport del Miguel Ángel, que en els pitjors moments va acudir al rescat i em va animar a continuar amb la seva presència física durant moltíssimes hores i dies, i amb valuosíssims consells). A l’hora de fer la memòria, però, el temps fa que no quedi del tot lluïda. El ‘jefe’ q aconsella esperar a esperar a desembre per defensar el projecte i no desmerèixer un molt bon treball realtizat amb una memòria que no estigui a l’altura. Contradint el seu consell, decideixo defensar-lo al setembre. El tribunal, però, desaconsella també (de fet, impedeix) la defensa, i al final la defensa queda pel desembre. Certament, el document de comentaris que m’han fet arribar contenen força correccions a fer, o sigui q potser al cap i a la fi sigui el millor.
Mentre, a buscar feina. Amb una mica (o molta, no sé) de sort, potser puc trobar feina a algun departament de la uni per treballar en algun projecte. De totes formes, vaig mirant també per fora a veure si trobo quelcom interessant. Esperem que el fet que no tingui defensat el projecte, però sí tota la resta de la carrera acabada no sigui impediment per trobar alguna bona cosa.

A part d’això, en aquests dies que he tingut des que sé q no presento, i mentre espero a veure que a la universitat s’aclareixi la cosa, he implementat un paper per al reescalat no lineal d’imatges. Els resultats del mètodes són força bons, i al final la implementació ha estat més o menys enllestida en dos dies.

[Listening: Sofisiticati-On – Wu-ju!]

Anuncis
Comments
2 Responses to “Recés”
 1. klr ha dit:

  que pasa brotherrrrr!!!

  infernal estiu diu! aiiiiiii que poc em treballat en aquesta vvidaaa… una mica de feineta i ja s’astresse!!! jaajajajajaaja
  (estic veient la cara que estas posant antonio…no sulfuris, riiiiiiilaxxxxx)
  ara queno estic alli puc anar soltantlessss a mes com que tinteresse venirme a veure t’has de ocntrolaaarrr jajajajajajaja

  pos res uqe mha arribat lordenador i encara no tinc connexio dema vaig a vtr (els dinternet)
  doncs res petonssssssssssssssssssssss

  the best sister

 2. klr ha dit:

  hem treballat amb h…
  i la resta de faltes son simplement abreviacions oooo paraules tal com es pronuncien. venga chauu =)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: