Epitafi per a un 2008

[Listening: La diagonal]

Va acabar el 2008. Un any força ple, interessant de reviure mirant enrere. Acadèmicament, tenim un bon projecte acabat (10) i un títol d’enginyeria superior. Un any treballant en del departament, primer en la segmentació de clusters, treien-ne un paper q està per acabar de batallar, i després amb el projecte dels francesos, acabat ja, per sort! La sensació és q en general, l’any ha estat més o menys positiu. Dependrà, com sempre, del context: si és el primer d’una sèries d’anys profitosos, per agafar embranzida, serà un any positiu. Si la cosa no arranca a partir d’aquí, no ho serà tant. Sí queda una mica la sensació q es podria haver omplert més (de rendiment científic, probablement), però bé, ‘as a start’ no està malament. I una beca de la Caixa que pot ser important en el futur (a part de ser ja indispensable en el present).

Personalment… ha estat un any força mogut! Es va acabar l’última gran relació, i des de llavors han estat temps molt trasbalsats. Molts (massa, probablement) llits coneguts, alguna historia que semblava i després prometia més del q va ser (deixant cicatrius), i una sensació de buidar com a cloenda. Buidor propiciada també pel fet d’haver conegut gent força interessant que no ha (pogut) quallar.

Any de viatges, també, de grans viatges! Tres setmanes per sud Amèrica al març i tres setmanes a Cuba a l’agost. Grans viatges, tant pel viatge en sí, com pel pes q suposen en mi. Els tenia pendents, en tenia moltes ganes, i han vingut junts, però suficientment distanciats per a poder gaudir-ne dels dos bé. Pq han estat viatges amb reminiscències, tant personals com socials. Grans viatges amb grans rèdits. Al costat dels grans viatges petites excursions amb experiències q en vessen. A vegades roques petites et donen bons filons.

En resumides comptes, un bon any, ben aprofitat però que obre la porta al 2009 per a poder aprofitar-lo encara més. Un 2009 que ha de ser vital i fixador, dirigent. Un 2009 q s’haurà (s’ha) de treballar fort, aprofitar-lo fins a l’última gota la primera meitat, omplenar-lo bé la segona.

Bon any a tots, salut (i república, algun dia).

[Listening: claxons de la diagonal]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: