Diari a Brest. Dia 1

Aquesta és una entrada de les del Diari a Brest, una sèrie d’entrades del meu diari del viatge en bicicleta del Mikel i jo de Bordeus a Brest l’Agost de 2009. Aquí trobareu el recull de tot el material del viatge: diaris (el meu i el del Mkl) , fotografies, mapes, etc.

Podríem dir q el primer dia ha esdevingut un èxit relatiu. Un èxit, pq tot ha acabat sortint bé. Relatiu, pq no hem complert al 100% els objectius quilomètrics pre-establerts (molt optimisticament, s’ha de reconèixer). Però per parts:

Ens hem aixecat a les 5 per a trobar-nos a les 6 (fa falta dir q el mikel s’ha adormit?). A les 8 érem a Hendaya [1] (ens hi ha gentilment portat el Manu) per descobrir q el primer tren q ens podia portar a Bordeus era el regional de les 10:39. Total, q paguem 30 euros i anem els dos a voltar. Desprès de pagar 3,70 euros per un cafè i un té, hem esperat a l’obertura del Chapion [2] per a més provisions, q ens ha ofert un fantàstic entrepà de pernil i formatge.

El recorregut del anti-diluvià regional [3,4] (recordar els 30 eur!) ha transcorregut per la bonica costa al començament, i per algun lloc indeterminat per la 2a meitat. Jo, és q tenia una cita. Amb Morfeu.

Em comença a fer mal la mà, vaig per feina amb l’itinerari:

14:45 sortida de Bordeus (després de passar per una botiga d’esports a per una manxa). Per Ceon, Lormont, St. Andrè de Cubzac i Bourg [5,6]. 35 kms en 2 hores q quasi acaben amb el Mikel. Dinar i cap a Mirambeau per Teuillac i Etauliers. 45 kms en 2:45. Aquí he estat tirant tota l’estona amb vent en contra, cosa q quasi em costa la pàjara abans d’Etauliers. Però bé, recuperant recuperant hem arribat fins als últims 10 kms de rampes q donaven força per sac.

En fi, q hem arribat a un petit càmping [7] (9 eur. en total) i ens hem cascat un sopar de sopa de ceba (deshidratada) i pasta amb tomàquet i frankfurts q ha despertat el cantar dels àngels.

Res, q s’acaba la pàgina i em fa mal la mà. Acabo amb la frase del mikel mentre escric això:

Creo q ha bajado la tripa. Es mi única motivación ya. La única motivación q me queda para llegar a Brest.

Anuncis
Comments
2 Responses to “Diari a Brest. Dia 1”
  1. Cesc ha dit:

    tio! espavila que passes del Pompeu al dicsionario de la Belén Esteban!
    tsk, tsk…

  2. Thana ha dit:

    jaajja. el de San Blas!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: