Diari a Brest. Dia 2

Aquesta és una entrada de les del Diari a Brest, una sèrie d’entrades del meu diari del viatge en bicicleta del Mikel i jo de Bordeus a Brest l’Agost de 2009. Aquí trobareu el recull de tot el material del viatge: diaris (el meu i el del Mkl) , fotografies, mapes, etc.

Sortim de Mirambeau cap a Cozes, via Lorignac i Brie – s/s – Mortagne, on arribo seriament perjudicat del coxis i dels isquios. Així és que aprofitem la parada per posar una tovallola (la del Mkl) plegada amb esparadrap al seient (esparadrap de paper, mal agafat). Tot una ajuda! La cosa dóna tot un tomb. A la sortida de Cozes [1], un pop mal agafat salta i es cola pels radis. Cal redreçar-ne un parell. Pànic!!! Per sort, amb la clau de radis queden prou bé. Al cap de 50 mts, però, el canvi salta. Una dent del pinyo petit feta pols, mig mossegada, i un esglaó de la cadena doblegat. Tirem de troncha.

A Saujon comprem menjar a una caixera amb tendències a possar-se roja com un tomàquet. D’aquí arribem d’una tirada a Rochefort [2,3], i d’allà tren fins a la Rochelle (30 kms). A la Rochelle tenim la sort q un conductor d’autobús s’apiada de nosaltres i ens porta fora de servei fins a l’ile de Re.

Allà ens costa una hora trobar el càmping de St. Marie q, a sobre, és ple. Ens indiquen un altre a 1,5 kms, i buscant-lo acabem a la Flotte, a l’altra part de l’illa, en un càmping al voltant d’un Rugby [4]. Els veïns, matrimoni de 50, ens ofereixen la parrilla i una copa de vi :D

Tanquem la jornada amb uns billars i birres al bar del càmping.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: