Diari a Brest. Dia 4

Aquesta és una entrada de les del Diari a Brest, una sèrie d’entrades del meu diari del viatge en bicicleta del Mikel i jo de Bordeus a Brest l’Agost de 2009. Aquí trobareu el recull de tot el material del viatge: diaris (el meu i el del Mkl) , fotografies, mapes, etc.

[Listening: pluja a la diagonal]

Dia de machada. Després de pagar 5 euros (a voluntat, per la coberta vella i la cam vella +-) i fer piscina, arribem a les Sables, i a les afores trobem un Lidl i una botiga rollo Unipreus on compro un seient (no tenen fundes de gel. Imperdible com el mkl intenta explicar a una currela guapa q és el què busquem: que’s que vou comprend moi?), unes càmeres i uns gugus. Dinem, tirem cap a Olonne, Vairé, Landeville, Les quatre chemins,, Le feunoullier, le pissot (per caminots), le perrier. El mkl té hipoglucèmia i es troba fatal. Amenaça de morir-se’m. Li dic q calenti 5 minuts en carretera i li dono un gugu, però no hi ha manera, va parant. Amb un plàtan revifa, i em poso a tirar. Le pleud, le vieux cerne, grande croix, i N.D. de Monts (vent fort en contra i pluja). Allà, al sortir, li dono un gugu i fem la principal jo tirant q no sé com aguanto, pq el gugu isostar no sembla q faci massa. Fem el pont cap a Noirmoutier i allà trobem un tio que xanxullejant ens fot en una finca on fa 15 anys acampen les 5 mateixes carabanes. La dutxa és freda en un cobert, però no ens importa. 10 euros la nit i acampem en una bona herba sota una figuera AMB FIGUES I MORES!!!

Això sí, a l’illa fa força vent. Demà pretenem sortir de l’illa per un camí q queda descobert a bajamar, q va trobar Napoleó (camí de ?Gois?)

Avui hem forçat el cos més enllà del límit fent 100 kms sense quasi ni parar (des del dinar).

Demà pretenem arribar a les 15h a Nantes.

Mikel, discutiendo si pillar el tren o no, en medio de una rampa en subida: Sí sí, teorías de puta madre; como Pitágoras, q se inventó que en diagonal és más corto.

[Listening: la pluja]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: