Els arbres de Cabrera

[Listening: Nina Simone – My babe just cares for me]

Tinc ganes d’escriure una serie sobre els arbres de Cabrera. Els arbres que hi ha (i hi ha hagut) a la casa de Cabrera, s’entén. Dels que hi ha hagut sempre, dels que se’n van anar, dels que han anat arribant… La historia de cada un d’ells, íntimament relacionada amb les persones que han format part de la historia de la casa. N’hi ha (d’arbres) que encara hi són, malgrat els qui els van plantar ens deixessin. N’hi ha que se n’han anat, tal com van fer els que els van pensar i plantar. També n’hi ha que ja van marxar, malgrat que alguns dels qui en vam gaudir encara seguim per aquí.

Sigui com sigui, em ve de gust deixar constància de la petita historia que hi ha arrelada amb alguns dels arbres que enriqueixen aquesta casa. I, de pas, acompanyar cada un d’aquests escrits amb els coneixements que pugui tenir o adquirir, tot escrivint-los, sobre els arbres a qui vagin dedicats.

Seran escrits curts, doncs les histories son gairebé en tots els casos petites, i encara ho són més els meus coneixements. Serveixi, nogensmenys, de crònica alternativa a la casa i als qui l’hem habitat.

cabrera.desde.despatxet

[Listening: Nina Simone – He’s got the whole world in His mans]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: