Diari a Brest. Dia 5

Aquesta és una entrada de les del Diari a Brest, una sèrie d’entrades del meu diari del viatge en bicicleta del Mikel i jo de Bordeus a Brest l’Agost de 2009. Aquí trobareu el recull de tot el material del viatge: diaris (el meu i el del Mkl) , fotografies, mapes, etc.

[Listening: més pluja]

St Anna, 8 d’agost (aout) 11:54 AM

Hem sortit del pseudo-càmping força aviat. A les 10:30 ja havíem recol·lectat unes figues, passat pel super i encarat cap al pas de le Gois. Un pas xulíssim, només es pot passar de l’illa al continent (i viceversa) a bajamar. Quan hi hem passat, tot just l’acabaven d’obrir avui. Al mig, encara hi havia mig pam d’aigua i tenies la sensació de caminar sobre l’aigua enmig de l’oceà. Realment molt xulo de viure. Això sí, les bicis plenes d’aigua amb sal de mar i sorra.

A l’arribar al continent hem pillat la D51 fins connectar la D758 fins a Bouin. D’allà a Bougneuf, Ste Pazammen i St Père, on hem dinat. Per Brains hem arribat (parant abans per omplenar un tapper amb mores!) a l’autovia, q hem agafat per arribar al centre de Nantes i l’estació SNCF de mercaderies. Adonats de l’error, hem tirat fins a l’estació bona i pillat un bitllet fins a vannes. Com que eren les 16:30 (75 kms) i el tren sortia a les 18:09, hem anat a prendre un kebap al centre, passant a tocat de la catedral.

Val a dir que ahir vam decidir q, donat q portàvem un rtime de 100kms diaris, i q volíem desviar-nos en alguns llocs (com les anteriors illes), per poder sumar-ho tot avui fèiem una etapa curta (+-80kms) i pillàvem el tren per arribar ja als escenaris de la Bretanya. En acabat veurem si el sobrant el dediquem fent una escapada per la Bretanya Nord-oest, un dia Brest, o tornar abans.

Així és que hem arribat a les 19:30 a Vannes. Ens hem carregat (_massa_) de menjar a les bosses i hem enfilat cap a la D779E i la D19. La idea era trobar un càmping aviat, però en un pub/alberg de Kerluherme ens han dit q si no era a la costa, res. Total, q hem decidit q tiràvem una mica provant d’arribar a Ste Anne, i si queia el sol (li quedava 30 minuts i eren 10 kms) fèifem acampada ‘salvatge’.

Total, que hem començat a pedalar a saco, sense saber d’on sortien les forces, a una mitjana de 30kms/h. Així és q hem arribat ràpidament a Ste Anne, on una preciosa (segons el mkl, jo no he entrat) cambrera d’un bar ens ha dit q a dos minuts d’allà, al mateix poble, hi havia un càmping. No hem podia creure la sort q hem tingut. Com q tot cuinant la pasta ens hem quedat sense gas, hem anat a prendre un deliciós sopar en un xinès abans d’anar a tranquilament dormir al càmping. Un dia q pretenia ser lleu (74 + 5+-), al final ha resultat una altra jornada de 100 kms.

Mantenim el ritme: portem 500kms en 5 dies (en tota, 504!).

Mkl, al ver un cartel en Bretón: Gildas, tu hablas bretoño? Sí, pq? Pues cómeme el coño!

[Listening: un autobús accelerant al posar-se verd el semàfor]

Comments
One Response to “Diari a Brest. Dia 5”
  1. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Deixa un comentari